Meer dan 20 jaar ervaring
Vakkundig advies
Keuze uit meer dan 50 soorten glas
Snelle en persoonlijke service

Spiegels

Spiegels

Spiegels op maat

Spiegels zijn voor verschillende toepassingen volledig op maat leverbaar. Of het nu gaat om een spiegel voor de badkamer, in een kastenwand, in de keuken, de woonkamer of in de horeca: overal kunnen spiegels worden toegepast. De randen van spiegels kunnen geslepen worden (pp, plat poli) of worden voorzien van een facet geslepen rand (schuin gesneden). Tevens kunnen er uitspanningen of gaten geboord worden in de spiegel. Het meest voorkomend is een heldere spiegel, maar een spiegel is ook in diverse kleuren verkrijgbaar. U kunt ook kiezen voor een extra heldere spiegel of een rookglas spiegel. Een rookglas spiegel is verkrijgbaar in het brons of grijs. Indien gewenst leveren we bij spiegels een passende ophangset of spiegelprofielen.

Voordelen van spiegels

Spiegels op maat

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Rookglas spiegels verkrijgbaar

Leverbaar met ophangset of spiegelprofielen

VRIJBLIJVEND INFORMATIE OPVRAGEN
 • Gelijk offerte aanvragen
 • Stel hier online uw offerteaanvraag samen. Bij "ruit toevoegen" kunt u per ruit zelf de voorkeuren aangeven. U kunt meerdere ruiten toevoegen. Indien u geen offerte wilt aanvragen kunt u ook alleen uw bericht versturen.
 •  

   

   

   

   

   

  Bewerken | Verwijderen
  Nog geen ruiten toegevoegd
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, zip, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Spiegels met extra veiligheid

  Voor extra veiligheid kunt u kiezen voor een spiegel van veiligheidsglas. Deze veiligheidsspiegels worden aan de achterzijde voorzien van een beschermende folie, waardoor bij een breuk de scherven blijven plakken wat de kans op letselschade aanzienlijk verkleint.

  Veelgestelde vragen over spiegels

  Spiegels hebben een standaarddikte van 4mm of 6mm. Het is echter wel mogelijk om een andere dikte spiegel te bestellen als dat gewenst is. Neem contact op voor de mogelijkheden.

  Een rookglas spiegel is een spiegel met een bronzen of grijze gloed. U kunt dan ook kiezen tussen deze twee kleuren. Rookglas spiegels worden voornamelijk als decoratie gebruikt. Omdat de kleur volledig in het materiaal is verwerkt is de kleur wat donkerder bij een dikkere spiegel dan een dunnere spiegel.

  Partners

  Boxmeer Wijchen