Meer dan 20 jaar ervaring
Vakkundig advies
Keuze uit meer dan 50 soorten glas
Snelle en persoonlijke service

Glas in lood

Glas in lood

Glas in lood: geschikt voor ieder pand

Glas in lood kennen we allemaal van de historische panden. Het wordt echter ook steeds meer in de moderne woningbouw of bedrijfspanden toegepast. De mogelijkheden van glas in loodramen zijn vrijwel onbeperkt. Door het gebruik van strakke lijnen, mooie kleuren en diverse soorten glas, zijn glas in loodramen voor vrijwel ieder gebouw geschikt. Het lood is ook te patineren (verouderen) zodat het minder blinkt. Glas in loodramen zijn op maat verkrijgbaar: alle kleuren en patronen zijn bij ons beschikbaar. Tevens kunnen wij brandschilderen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voordelen van glas in lood

Kleuren en patronen naar wens samen te stellen

Ook verkrijgbaar als isolatieglas

Bestaand glas in lood kan worden aangepast voor hogere isolatiewaarde

VRIJBLIJVEND INFORMATIE OPVRAGEN
 • Gelijk offerte aanvragen
 • Stel hier online uw offerteaanvraag samen. Bij "ruit toevoegen" kunt u per ruit zelf de voorkeuren aangeven. U kunt meerdere ruiten toevoegen. Indien u geen offerte wilt aanvragen kunt u ook alleen uw bericht versturen.
 •  

   

   

   

   

   

  Bewerken | Verwijderen
  Nog geen ruiten toegevoegd
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, zip, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Toepassingen glas in lood

  Glas in lood wordt veel gebruikt bij ramen voor schuif- en tussendeuren, voorzetramen, raamhangers, bovenlichten en zijpanelen. Bij toepassingen binnenshuis voldoet enkel glas in lood vaak, omdat isolatie hierbij over het algemeen geen rol speelt. Gaat het om de afscheiding tussen buiten en binnen? Dan is glas in lood ook beschikbaar als isolatieglas.

  Bestaand glas in lood isoleren

  Heeft u glas in lood in uw woning of bedrijfspand dat u wilt behouden maar waarvan u de isolatiewaarde wilt verhogen? Het is mogelijk om dit bestaande glas te demonteren en aan te passen naar isolatieglas. Daarna kan het glas worden teruggeplaatst. Ook is het mogelijk om glas in lood te isoleren met behulp van voorzetramen. Zo behoudt u de uitstraling van uw pand maar bespaart u op uw energierekening!

  Glas in lood

  Partners

  Boxmeer Wijchen