Meer dan 20 jaar ervaring
Vakkundig advies
Keuze uit meer dan 50 soorten glas
Snelle en persoonlijke service

Hardglazen ramen

Hardglazen ramen

Hardglazen valramen

Valramen zijn ramen waarvan de bovenkant opengezet kan worden. De onderkant wordt met RVS scharnieren bevestigd aan het kozijn. We bieden alle typen valraam aan als enkel raam en als isolerend raam. U kunt in beide gevallen kiezen voor een standaard of een inbraakwerend raam.

Hardglazen klepramen

Klepramen zijn ramen waarvan de onderkant uitgezet kan worden. De bovenkant wordt met RVS scharnieren bevestigd aan het kozijn. We bieden klepramen aan als enkel raam en als isolerend raam. U kunt in beide gevallen kiezen voor een standaard of een inbraakwerend raam. Ook met witte omkadering leverbaar!

Hardglazen draairamen

Draairamen zijn ramen die aan een van de zijkanten uitgezet kunnen worden, naar binnen of naar buiten. De andere zijkant wordt met RVS scharnieren bevestigd aan het kozijn. We bieden draairamen aan als enkel raam en als isolerend raam. U kunt in beide gevallen kiezen voor een standaard of een inbraakwerend raam.

Voordelen van hardglazen ramen

Vijf keer sterker dan standaard, ongehard glas

Lage kans op letselschade bij een breuk

Bestand tegen thermische breuken

Beschikbaar als inbraakwerend raam

VRIJBLIJVEND INFORMATIE OPVRAGEN
 • Gelijk offerte aanvragen
 • Stel hier online uw offerteaanvraag samen. Bij "ruit toevoegen" kunt u per ruit zelf de voorkeuren aangeven. U kunt meerdere ruiten toevoegen. Indien u geen offerte wilt aanvragen kunt u ook alleen uw bericht versturen.
 •  

   

   

   

   

   

  Bewerken | Verwijderen
  Nog geen ruiten toegevoegd
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, zip, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Wat is hardglas?

  Hardglas is ook wel bekend als gehard glas. Dit type glas heeft een thermische behandeling ondergaan waardoor het wel vijf keer zo sterk is dan standaard, ongehard glas. Gehard glas is zeer geschikt voor plaatsen waar veiligheid van belang is. Door de sterkte van deze glassoort is het creëren van een breuk lastig, alleen een scherp puntig voorwerp kan de ruit uiteen doen spatten. Een geharde ruit springt bij een breuk in duizenden kleine stukjes uiteen, wat de kans op letsel aanzienlijk verkleind. Hardglas behoort hiermee tot de categorie veiligheidsglas en voldoet aan de veiligheidsnorm NEN 3569. Hardglazen ramen zijn beschikbaar als valraam, kiepraam en draairaam.

   

   

  Bestand tegen thermische breuken

  Een ander voordeel van hardglas is dat deze soort bestand is tegen thermische breuken. Dit zijn breuken die ontstaan door grote temperatuurverschillen. Hardglas is beschikbaar als enkel hardglazen raam of als een isolerend hardglazen raam.

  Hardglazen ramen

  Partners

  Boxmeer Wijchen