Meer dan 20 jaar ervaring
Vakkundig advies
Keuze uit meer dan 50 soorten glas
Snelle en persoonlijke service

Glazen tafelbladen

Glazen tafelblad

Een glazen tafelblad

Wilt u uw salontafel, eettafel, bijzettafel of ander meubel beschermen tegen krassen, vocht of vuil? Een glazen tafelblad is daarvoor uitermate geschikt, omdat de kleur en structuur van het originele meubel zichtbaar blijft. Uiteraard kunt u een glazen tafelblad ook direct op een onderstel plaatsen. Wij leveren rechthoekige, vierkante, ronde en ovale glazen tafelbladen volledig op maat. Ook is het mogelijk om RAL kleuren toe te voegen en kan er gekozen worden voor extra helder, rookglas of mat glas. Uiteraard zijn alle tafelblazen rondom geslepen zodat er geen sprake is van scherpe randen. Glazen tafelbladen zijn meestal gemaakt van gehard veiligheidsglas, wat de kans op letsel bij een breuk aanzienlijk verkleint.

Voordelen van een glazen tafelblad

Volledig op maat en in de gewenste vorm geleverd

Meestal geleverd in gehard veiligheidsglas

Ook verkrijgbaar in extra helder of mat glas

VRIJBLIJVEND INFORMATIE OPVRAGEN
 • Gelijk offerte aanvragen
 • Stel hier online uw offerteaanvraag samen. Bij "ruit toevoegen" kunt u per ruit zelf de voorkeuren aangeven. U kunt meerdere ruiten toevoegen. Indien u geen offerte wilt aanvragen kunt u ook alleen uw bericht versturen.
 •  

   

   

   

   

   

  Bewerken | Verwijderen
  Nog geen ruiten toegevoegd
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, zip, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dikte van een glazen tafelblad

  Glazen tafelbladen zijn in verschillende diktes verkrijgbaar, afhankelijk van het oppervlak en de toepassing.

  Een glazen tafelblad met kleur

  Glazen tafelbladen kunnen diverse kleuren hebben. Denk aan bijvoorbeeld brons, grijs of groen glas dat in de massa gekleurd is. Tafelbladen kunnen ook worden voorzien van een laklaag in een RAL kleur. Met behulp van een laag aan de onderzijde wordt de kleur aangebracht, wat zorgt voor een mooi gekleurd tafelblad. Omdat glas van zichzelf een lichte kleur groen bevat, kan de gekozen RAL kleur iets afwijken. Om dit te voorkomen kan het best worden gekozen voor extra helder glas.

   

   

  Gehard glas voor extra veiligheid

  Glazen tafelbladen leveren we meestal in gehard veiligheidsglas. Omdat dit type glas een speciaal productieproces heeft gehad met extreme verhitting en snelle afkoeling, is het glas extra hard. Wanneer het glas breekt valt het uiteen in heel veel kleine stukjes. Omdat deze stukjes minder scherp zijn is de kans op letsel is erg laag.

  Een glazen tafelblad op de tuintafel

  Een glazen tafelblad kan ook buiten gebruikt worden, bijvoorbeeld op een tuintafel van rotan.

  Partners

  Boxmeer Wijchen