Meer dan 20 jaar ervaring
Vakkundig advies
Keuze uit meer dan 50 soorten glas
Snelle en persoonlijke service

Glazen vloeren

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas in uw woning of bedrijfspand

Met een glazen vloer verrijkt u uw woning of bedrijfspand met extra licht en creëert u verbintenis tussen twee ruimtes die zich boven elkaar bevinden. Het is een echte eyecatcher die ook zorgt voor een ruimtelijk effect. Een glazen vloer kan zowel binnenshuis als buitenshuis geplaatst worden en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kunnen we beloopbaar glas leveren in helder glas en mat glas. Ook is het te combineren met HR++ glas waardoor een glazen vloer ook uitstekend isoleert. Voor extra veiligheid is het ook mogelijk een glazen vloer met antislip stroken te bestellen.

Glazen trap

Wij leveren ook glazen trappen voor woningen of bedrijfspanden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voordelen van een glazen vloer

Extra lichtinval

Verbintenis tussen twee ruimtes

Ruimtelijk effect

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Verkrijgbaar als isolatieglas

VRIJBLIJVEND INFORMATIE OPVRAGEN
 • Gelijk offerte aanvragen
 • Stel hier online uw offerteaanvraag samen. Bij "ruit toevoegen" kunt u per ruit zelf de voorkeuren aangeven. U kunt meerdere ruiten toevoegen. Indien u geen offerte wilt aanvragen kunt u ook alleen uw bericht versturen.
 •  

   

   

   

   

   

  Bewerken | Verwijderen
  Nog geen ruiten toegevoegd
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, zip, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Samenstelling en dikte van beloopbaar glas

  Beloopbaar glas bestaat uit minimaal 3 lagen glas met daar tussenin een sterke folie. Voor extra veiligheid bestaat de toplaag van een glazen vloer uit gehard glas. Dat zorgt ervoor dat u bij extreme belasting nooit door het glas heen kunt vallen. Afhankelijk van de afmeting, toepassing, belasting en de draagconstructie wordt de dikte het het beloopbare glas bepaald. We leveren beloopbaar glas vanaf 20mm dik.

  Gewicht van beloopbaar glas

  Bij het plaatsen van een glazen vloer dient rekening gehouden te worden met de ondersteuning. Met een gewicht van 2,5 kg per millimeter glasdikte per vierkante meter weegt beloopbaar glas al snel enorm veel. Vanwege dit grote gewicht moet de vloer geplaatst worden met een minimale opleg van 50mm per kant met een minimaal vierzijdige ondersteuning.

  Partners

  Boxmeer Wijchen