Meer dan 20 jaar ervaring
Vakkundig advies
Keuze uit meer dan 50 soorten glas
Snelle en persoonlijke service

Glazen keukenachterwand

Keukenachterwand van glas

Een stijlvolle en hygiënische keuken met wandbeglazing

Een glazen achterwand in de keuken zorgt voor een stijlvolle uitstraling en is ook nog eens zeer praktisch in gebruik. Glas in namelijk makkelijk schoon te maken, waardoor u spetters van het koken en spoelen in een handomdraai verwijdert. Omdat glas de eigenschap heeft om licht te reflecteren zorgt een glazen achterwand ook voor een ruimtelijk gevoel. U kunt er voor kiezen om de volledige achterwand van de keuken te beglazen, maar bijvoorbeeld ook alleen het gedeelte achter het fornuis.

Voordelen van een glazen keukenachterwand

Makkelijk schoon te houden

Bestand tegen hoge temperaturen

Zorgt voor licht en ruimtelijkheid

Leverbaar in verschillende kleuren

VRIJBLIJVEND INFORMATIE OPVRAGEN
 • Gelijk offerte aanvragen
 • Stel hier online uw offerteaanvraag samen. Bij "ruit toevoegen" kunt u per ruit zelf de voorkeuren aangeven. U kunt meerdere ruiten toevoegen. Indien u geen offerte wilt aanvragen kunt u ook alleen uw bericht versturen.
 •  

   

   

   

   

   

  Bewerken | Verwijderen
  Nog geen ruiten toegevoegd
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, zip, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Uw glazen keukenachterwand op maat

  Glazen keukenachterwanden zijn bij ons op maat beschikbaar. U wilt de wandbeglazing natuurlijk afstemmen op de kleur van de kastjes en het aanrechtblad. De beglazing is daarom beschikbaar in verschillende kleuren zodat er altijd wat tussen zit dat past bij uw keuken. Omdat glas van zichzelf een lichte kleur groen bevat, kan de gekozen RAL kleur iets afwijken. Om dit te voorkomen kan het best worden gekozen voor extra helder glas. We houden uiteraard ook rekening met uitsparingen voor stopcontacten, de afzuigkap en keukenkasten. De glazen keukenachterwand wordt zo volledig op maat voor uw keuken gemaakt.

  Gehard glas

  Onze glazen keukenachterwanden leveren we standaard in gehard glas (tenzij anders afgesproken). Dit type glas is hittebestendig en 5 keer sterker dan normaal glas. Daarmee is gehard glas uitermate geschikt voor beglazing in de keuken.

  Glazen keuken achterwand

  Partners

  Boxmeer Wijchen