Meer dan 20 jaar ervaring
Vakkundig advies
Keuze uit meer dan 50 soorten glas
Snelle en persoonlijke service

Kunststof platen

Kunststof platen

De beste kwaliteit kunststof platen

Kunststof platen zijn enorm sterk, onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat kunststof platen voor veel verschillende toepassingen te gebruiken zijn. Wij leveren kunststof platen van plexiglas (acrylaat) en polycarbonaat (lexan). Deze platen leveren we standaard in de gegoten kwaliteit, wat betekent dat u de kunststof platen kunt bewerken (boren of zagen) zonder scheuren of breuken. Dat in tegenstelling tot de geëxtrudeerde, goedkopere kunststof platen die veelal in de bouwmarkt te verkrijgen zijn. Daarmee bent u bij ons verzekerd van kunststof platen van de beste kwaliteit.

Voordelen van kunststof platen

Voor veel verschillende toepassingen te gebruiken

Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren

Verkrijgbaar in zowel heldere als matte uitvoeringen

De platen zijn te bewerken zonder scheuren of breuken

Verzekerd van de beste kwaliteit kunststof platen

VRIJBLIJVEND INFORMATIE OPVRAGEN
 • Gelijk offerte aanvragen
 • Stel hier online uw offerteaanvraag samen. Bij "ruit toevoegen" kunt u per ruit zelf de voorkeuren aangeven. U kunt meerdere ruiten toevoegen. Indien u geen offerte wilt aanvragen kunt u ook alleen uw bericht versturen.
 •  

   

   

   

   

   

  Bewerken | Verwijderen
  Nog geen ruiten toegevoegd
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, zip, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kunststof platen van gegoten plexiglas en polycarbonaat

  Wij leveren de beste kwaliteit kunststof platen van plexiglas (ook wel bekend als acrylaat) en polycarbonaat (ook wel bekend als lexan). Platen van polycarbonaat zijn in vergelijking met plexiglas iets sterker en duurder. Beide soorten kunststof leveren we standaard in de gegoten variant. Deze wordt na het productieproces uitgegoten tot een vlakke plaat en behoudt daarmee de optimale dikte en sterkte. De geëxtrudeerde variant wordt nog gewalst, waardoor het oppervlak groter wordt. De kunststof platen zijn in dat geval dunner en daarmee kwetsbaarder voor bewerking. Bij het boren of zagen zal deze variant snel breken of scheuren. De geëxtrudeerde en goedkopere variant van kunststof platen leveren wij alleen op verzoek.

  Kunststof platen op maat

  Alle kunststof platen zijn volledig op maat leverbaar. U kunt uit veel verschillende kleuren kiezen. Ook zijn de platen in zowel een heldere variant beschikbaar met zowel een hoge zicht- als lichtdoorlatendheid, als een matte variant met een lagere zichtdoorlatendheid maar hoge lichtdoorlatendheid.

   

  Partners

  Boxmeer Wijchen