Meer dan 20 jaar ervaring
Vakkundig advies
Keuze uit meer dan 50 soorten glas
Snelle en persoonlijke service

Glas met specifieke toepassingen

Neem contact op

Veelzijdigheid van glas

Interieurglas

In vrijwel iedere woning en ieder bedrijfspand is glas te vinden. Glas is in veel gevallen praktisch en zorgt voor veel licht en ruimte in het interieur. Daarom biedt glas binnenshuis veel mogelijkheden. Van figuurglas tot melkglas en veiligheidsglas: elke ruimte en iedere toepassing vraagt om een ander soort glas. Bij Theunissen Glashandel vindt u een groot assortiment aan interieurglas voor toepassingen zoals:

 

Speciaal glas

In sommige gevallen voldoet ‘gewoon’ glas niet aan de eisen. Denk aan authentieke gebouwen en woningen, zoals monumenten, oude herenhuizen of kerken. Daarbij is glas in lood of monumentenglas vaak van toepassing. Bij toepassingen waarbij er te maken is met straling, zoals röntgenruimtes in ziekenhuizen, biedt gewoon glas niet voldoende bescherming. Daarbij is speciaal loodglas nodig. Zo zijn er meer voorbeelden waarbij standaard isolatieglas of standaard enkel glas niet binnen het plaatje past. Verschillende soorten speciaal glas die bij ons verkrijgbaar zijn:

Zoekt u glas voor een andere toepassing in uw woning of bedrijfspand? Vrijwel alles is mogelijk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op:
 • Gelijk offerte aanvragen
 • Stel hier online uw offerteaanvraag samen. Bij "ruit toevoegen" kunt u per ruit zelf de voorkeuren aangeven. U kunt meerdere ruiten toevoegen. Indien u geen offerte wilt aanvragen kunt u ook alleen uw bericht versturen.
 •  

   

   

   

   

   

  Bewerken | Verwijderen
  Nog geen ruiten toegevoegd
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, zip, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Partners

  Boxmeer Wijchen