Particulier

Theunissen Glashandel levert en monteert nagenoeg alle vlakglassoorten voor particulieren. Door uitsluitend kwaliteitsproducten te gebruiken en met uiterste precisie te werken waarborgen wij onze speerpunten. Ons streven is om uw ruit zo spoedig mogelijk te leveren en eventueel te plaatsen. Bekijk gerust de onderstaande opties voor particulieren.

Schade herstellen

Theunissen Glashandel is expert op het gebied van schadeherstel. Bij breukruiten kunt u ons gerust bellen voor een afspraak. Indien gewenst kunnen wij een noodvoorziening plaatsen. Wij werken voor nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen.

Renovatie

Binnen één dag vervangen wij uw enkel- en of verouderd glas voor optimaal isolerende ruiten. Bekijk de pagina “isolatieglas” voor meer informatie. Tevens nemen wij met u de ventilatiehuishouding door. Dit alles om uw wooncomfort te verbeteren.

Nieuwbouw

Wilt u uw woning optimaal isoleren? Theunissen Glashandel denkt graag met u mee. Door jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig advies op maat leveren. U wilt toch alleen het beste voor uw nieuwe onderkomen?

Leveren van glas en toebehoren

Theunissen Glashandel levert tevens glas en toebehoren aan particulieren. Wanneer u bijvoorbeeld zelf glas wilt plaatsen, dan kan dat natuurlijk ook.

Klantervaring

Gerard Nabbe: “Het glas in onze woning is enige tijd geleden gerenoveerd door de firma Theunissen te Boxmeer. Over de samenwerking met dit bedrijf zijn wij heel tevreden en de opdracht is naar wens heel correct uitgevoerd en er was sprake van wederzijds vertrouwen. De firma Theunissen is voor iedereen een aanrader voor glasopdrachten.”

Via het onderstaande contactformulier kunt u direct informatie aanvragen bij Theunissen Glashandel:

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon

Woonplaats (verplicht)

Leveren (indien van toepassing)
 Leveren en monteren Alleen leveren

Plaatsing (indien van toepassing)
 Nieuwe ramen Nieuwe kozijnen Bestaande ramen Bestaande kozijnen

Verdieping (indien van toepassing)
 Begane grond 1e verdieping 2e verdieping

Bericht

without
https://theunissenglashandel.nl/wp-content/themes/blake/
https://theunissenglashandel.nl//
#50CCB3
style1
paged
Loading posts...
/home/theuniss/domains/theunissenglashandel.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://theunissenglashandel.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
off
off