Meer dan 20 jaar ervaring
Vakkundig advies
Keuze uit meer dan 50 soorten glas
Snelle en persoonlijke service

BENGglas

BENGglas vacuumglas

BENGglas voor uw woning of bedrijfspand

BENGglas is het meest geavanceerde isolatieglas ter wereld. Met een isolatiewaarde van maar liefst U=0,40 is dit glas uitermate geschikt voor het verduurzamen van woningen en bedrijfsgebouwen. Standaard BENGglas heeft samen met het type BENGglas MAX de hoogste isolatiewaarde van U=0,40 en is verkrijgbaar tot een afmeting van maximaal 1.500 x 1.200 mm. Voor grotere oppervlakten zijn de andere BENGglassoorten BENGglas MAX, BENGglas + en BENGglas BASIC verkrijgbaar. Bij standaard BENGglas bevindt zich in beide onderste hoeken een vacuümdop. Afhankelijk van hoe ver het glas in het kozijn geplaatst kan worden kunnen deze doppen zichtbaar zijn. Omdat BENGglas erg dun is past het in vrijwel alle kozijnen en blijft ook bij renovatie de authentieke uitstraling behouden.

Voordelen van BENGglas

Beste isolatiewaarde op de markt: U-waarde van 0,40

Geniet van geluidswerende werking (-36dB)

Standaard gehard glas: letselveilig zonder kans op thermische breuk

Past in bestaande kozijnen

Verwachte levensduur van 50 jaar

Tot 7 x minder afstandhouders

15 jaar garantie

VRIJBLIJVEND INFORMATIE OPVRAGEN
 • Gelijk offerte aanvragen
 • Stel hier online uw offerteaanvraag samen. Bij "ruit toevoegen" kunt u per ruit zelf de voorkeuren aangeven. U kunt meerdere ruiten toevoegen. Indien u geen offerte wilt aanvragen kunt u ook alleen uw bericht versturen.
 •  

   

   

   

   

   

  Bewerken | Verwijderen
  Nog geen ruiten toegevoegd
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, zip, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Veelgestelde vragen over BENGglas

  Voor de investering in energiebesparende maatregelen, zoals BENGglas, zijn er vanuit de Nederlandse overheid subsidies beschikbaar. Of u daarvoor in aanmerking komt is afhankelijk van uw situatie.

  Subsidie voor particuliere woningeigenaren

  Voor particulieren die isolerende maatregelen nemen stelt de overheid de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) beschikbaar. Om in aanmerking te komen moet u aan een aantal eisen voldoen. Voor meer informatie over de ISDE subsidie verwijzen wij u door naar deze pagina.

  Daarnaast kan het zijn dat er op regionaal of provinciaal niveau subsidieregelingen beschikbaar zijn. Daarvoor verwijzen we u door naar de energiesubsidiewijzer.

  Subsidie voor bedrijven

  Voor bedrijven kan de Energie Investeringsaftrek (EIA) interessant zijn. Om in aanmerking te komen moet u aan een aantal eisen voldoen. Voor meer informatie over deze subsidie verwijzen wij u door naar deze pagina.

  Subsidieregelingen wijzigen regelmatig, daarom raden we u aan om voor subsidies vanuit de Nederlandse overheid altijd de subsidie- en financieringswijzer van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO) te bekijken voor de mogelijkheden.

  Partners

  Boxmeer Wijchen