Meer dan 20 jaar ervaring
Vakkundig advies
Keuze uit meer dan 50 soorten glas
Snelle en persoonlijke service

BENGGLAS MAX

BENGglas MAX vacuumglas

BENGglas MAX voor uw woning of bedrijfspand

BENGglas MAX is het meest geavanceerde isolatieglas ter wereld. Met een isolatiewaarde van maar liefst U=0,40 is dit glas uitermate geschikt voor het verduurzamen van woningen en bedrijfsgebouwen. Samen met standaard BENGglas heeft het type BENGglas MAX de hoogste isolatiewaarde van U=0,40 en is vanaf 2024 verkrijgbaar in maximale afmeting van 2.440 x 4.200 mm. Bij BENGglas MAX bevindt zich onderaan het glas een absorptiestrip. Afhankelijk van hoe ver het glas in het kozijn geplaatst kan worden kan deze zichtbaar zijn. Omdat BENGglas MAX erg dun is past het in vrijwel alle kozijnen en blijft ook bij renovatie de authentieke uitstraling van uw woning of bedrijfspand behouden.

Voordelen van BENGglas MAX

Beste isolatiewaarde op de markt: U-waarde van 0,40

Geluidswerende werking: -36 dB

Standaard gehard glas voor veiligheid zonder kans op thermische breuk

Geschikt voor bestaande kozijnen

Verwachte levensduur van 50 jaar

Tot 7 keer minder afstandhouders

15 jaar garantie

VRIJBLIJVEND INFORMATIE OPVRAGEN
 • Gelijk offerte aanvragen
 • Stel hier online uw offerteaanvraag samen. Bij "ruit toevoegen" kunt u per ruit zelf de voorkeuren aangeven. U kunt meerdere ruiten toevoegen. Indien u geen offerte wilt aanvragen kunt u ook alleen uw bericht versturen.
 •  

   

   

   

   

   

  Bewerken | Verwijderen
  Nog geen ruiten toegevoegd
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, zip, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Veelgestelde vragen over BENGglas MAX

  Voor de investering in energiebesparende maatregelen, zoals BENGglas MAX, zijn er vanuit de Nederlandse overheid subsidies beschikbaar. Of u daarvoor in aanmerking komt is afhankelijk van uw situatie.

  Subsidie voor particuliere woningeigenaren

  Voor particulieren die isolerende maatregelen nemen stelt de overheid de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) beschikbaar. Om in aanmerking te komen moet u aan een aantal eisen voldoen. Voor meer informatie over de ISDE subsidie verwijzen wij u door naar deze pagina.

  Daarnaast kan het zijn dat er op regionaal of provinciaal niveau subsidieregelingen beschikbaar zijn. Daarvoor verwijzen we u door naar de energiesubsidiewijzer.

  Subsidie voor bedrijven

  Voor bedrijven kan de Energie Investeringsaftrek (EIA) interessant zijn. Om in aanmerking te komen moet u aan een aantal eisen voldoen. Voor meer informatie over deze subsidie verwijzen wij u door naar deze pagina.

  Subsidieregelingen wijzigen regelmatig, daarom raden we u aan om voor subsidies vanuit de Nederlandse overheid altijd de subsidie- en financieringswijzer van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO) te bekijken voor de mogelijkheden.

  Partners

  Boxmeer Wijchen