Meer dan 20 jaar ervaring
Vakkundig advies
Keuze uit meer dan 50 soorten glas
Snelle en persoonlijke service

BENGGLAS BASIC

BENGglas BASIC vacuumglas

BENGglas BASIC voor uw woning of bedrijfspand

Met een isolatiewaarde van U=0,58 is BENGglas BASIC uitermate geschikt voor het verduurzamen van woningen en bedrijfsgebouwen. BENGglas BASIC is verkrijgbaar in de maximale afmeting van 1.650 x 2.800 mm en past in vrijwel alle kozijnen omdat het glas erg dun is. Het glas is daarom ook erg geschikt voor renovatie omdat het authentieke karakter van uw woning of bedrijfspand dan behouden blijft. BENGglas BASIC bevat onderaan een absorptiestrip. Afhankelijk van hoe ver het glas in het kozijn geplaatst kan worden kan deze zichtbaar zijn. Op zoek naar vacuümglas met een nóg hogere isolatiewaarde? Het type BENGglas + heeft een isolatiewaarde van U = 0,45 en de typen BENGglas en BENGglas MAX hebben de hoogste isolatiewaarde van maar liefst U=0,40.

Voordelen van BENGglas BASIC

Een hoge isolatiewaarde: U-waarde van 0,58

Geluidswerende werking: -36 dB

Geschikt voor bestaande kozijnen

Verwachte levensduur van 50 jaar

Tot 7 keer minder afstandhouders

15 jaar garantie

VRIJBLIJVEND INFORMATIE OPVRAGEN
 • Gelijk offerte aanvragen
 • Stel hier online uw offerteaanvraag samen. Bij "ruit toevoegen" kunt u per ruit zelf de voorkeuren aangeven. U kunt meerdere ruiten toevoegen. Indien u geen offerte wilt aanvragen kunt u ook alleen uw bericht versturen.
 •  

   

   

   

   

   

  Bewerken | Verwijderen
  Nog geen ruiten toegevoegd
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, zip, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Veelgestelde vragen over BENGglas BASIC

  Voor de investering in energiebesparende maatregelen, zoals BENGglas BASIC, zijn er vanuit de Nederlandse overheid subsidies beschikbaar. Of u daarvoor in aanmerking komt is afhankelijk van uw situatie.

  <strong>Subsidie voor particuliere woningeigenaren</strong>

  Voor particulieren die isolerende maatregelen nemen stelt de overheid de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) beschikbaar. Om in aanmerking te komen moet u aan een aantal eisen voldoen. Voor meer informatie over de ISDE subsidie verwijzen wij u door naar <a href=”https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/isde” target=”_blank” rel=”noopener”>deze pagina</a>.

  Daarnaast kan het zijn dat er op regionaal of provinciaal niveau subsidieregelingen beschikbaar zijn. Daarvoor verwijzen we u door naar de <a href=”https://www.verbeterjehuis.nl/energiesubsidiewijzer/” target=”_blank” rel=”noopener”>energiesubsidiewijzer</a>.

  <strong>Subsidie voor bedrijven</strong>

  Voor bedrijven kan de Energie Investeringsaftrek (EIA) interessant zijn. Om in aanmerking te komen moet u aan een aantal eisen voldoen. Voor meer informatie over deze subsidie verwijzen wij u door naar <a href=”https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/energie-investeringsaftrek/ondernemers” target=”_blank” rel=”noopener”>deze pagina</a>.

  Subsidieregelingen wijzigen regelmatig, daarom raden we u aan om voor subsidies vanuit de Nederlandse overheid altijd de <a href=”https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer” target=”_blank” rel=”noopener”>subsidie- en financieringswijzer</a> van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO) te bekijken voor de mogelijkheden.

  Partners

  Boxmeer Wijchen